• Stoer & stedelijk chic

  Cool63 is van buiten stoer en stedelijk chic, daarmee passend in de monumentale omgeving. De 15 stadsvilla’s zijn verdeeld over vijf woonlagen. 

  Lees meer
 • Anders, speels, inspirerend

  Binnenhuisarchitect Susanne Beks vindt de stadsvilla’s van Cool63 zeer inspirerend. “Elke woning is anders en door de ‘knik’ in de plattegronden zijn ze allemaal heel speels. 

  Lees meer
 • Keuken en badkamer

  Cool63 biedt de mogelijkheid om een keuken naar eigen smaak te ontwerpen. De vrije indeelbaarheid van de stadsvilla’s laat verschillende opstellingen toe.

  De badkamers van Cool63 zijn voorzien van douche en/of ligbad, dubbele wastafels en sanitair. Alles mooi op elkaar afgestemd en hoogwaardig afgewerkt. 

  Lees meer
 • De architect

  De architect van Cool63 werd gekozen na een uitvoerige internationale competitie. Het ontwerp van Allies and Morrison, het Londense architectenbureau, is geïnspireerd door de architectuur van de wederopbouw. 

  Lees meer

De grote raampartijen van vloer tot plafond brengen het licht diep de woning in. Bovendien heb je bijna altijd aan drie kanten uitzicht. Door de royale dakterrassen ervaar je de stad alsof het je eigen tuin is en de vrije indeelbaarheid maakt dat je de ruimtes optimaal kunt benutten.