• Stoer & stedelijk chic

  Cool63 is van buiten stoer en stedelijk chic, daarmee passend in de monumentale omgeving. De 15 stadsvilla’s zijn verdeeld over vijf woonlagen. 

  Lees meer
 • Anders, speels, inspirerend

  Binnenhuisarchitect Susanne Beks vindt de stadsvilla’s van Cool63 zeer inspirerend. “Elke woning is anders en door de ‘knik’ in de plattegronden zijn ze allemaal heel speels. 

  Lees meer
 • Keuken en badkamer

  Cool63 biedt de mogelijkheid om een keuken naar eigen smaak te ontwerpen. De vrije indeelbaarheid van de stadsvilla’s laat verschillende opstellingen toe.

  De badkamers van Cool63 zijn voorzien van douche en/of ligbad, dubbele wastafels en sanitair. Alles mooi op elkaar afgestemd en hoogwaardig afgewerkt. 

  Lees meer
 • De architect

  De architect van Cool63 werd gekozen na een uitvoerige internationale competitie. Het ontwerp van Allies and Morrison, het Londense architectenbureau, is geïnspireerd door de architectuur van de wederopbouw. 

  Lees meer

Van monumenten als het Hilton, De Bijenkorf, de Lijnbaan en vele andere gebouwen in de omgeving. Cool63 is een icoon van de wederopbouw van onze tijd: die van het Stadhuisplein en de Coolsingel. Ontworpen in samenhang met de bestaande omgeving. Een eigen interpretatie van de naoorlogse stijl. Te zien aan de subtiele detaillering, de combinatie van steen en staal en de bijzondere kleur van de gevel. Het licht geeft het gebouw elke keer een andere uitstraling.