Alles binnen handbereik

Met het nieuwe Rotterdam Centraal, De Rotterdam en Markthal Rotterdam staat Rotterdam op de internationale must-see-lijstjes. Met de aanpak van Rotterdam Central District is de architectuurstad prijswinnend in gebiedstransformatie. Rotterdam vindt zichzelf steeds opnieuw uit. Het zorgvuldige ontwerp van Cool63 is daarvan een mooi voorbeeld. Cool63 ligt ook nog eens op een uitstekend bereikbare plek voor zowel de auto als het openbaar vervoer.


Om de hoek van Cool63 ligt de Kruiskade met het vernieuwde Hilton, het nieuwe Oude Luxor Theater en Rotterdams High End Fashion District. Hier zijn exclusieve winkels, internationale modemerken en luxury labels gevestigd zoals Antony Morato, Caroline Biss, Liu•Jo, Michael Kors en Oger. In het Hilton zit Joelia van Mario Ridder. Joelia heeft de smaken van zijn vorige sterrenrestaurant De Zwethheul, maar is ook toegankelijk en veelzijdig. Op dit moment is het Stadhuisplein volop in ontwikkeling.

Ook het kleinschalige maakt de grote stad bijzonder. In de buurt van Cool63 zitten bijvoorbeeld SHPPR en Groos (conceptstores), Mangiare (Italiaanse delicatessen) en De Zondebok & Het Zwarte Schaap (wijnen, whisky’s en koffie). In Rotterdam weet je maar nooit wat daar allemaal nog bij komt.